• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Eric Bicfalvi și-a încheiat aventura în China după aproape 7 luni. Și-a reziliat contractul cu Liaoning Whowin și este liber să semneze cu orice echipă.

Mijlocașul - care va împlini 28 de ani pe 5 februarie - susține că are deja mai multe oferte, de la cluburi din Europa, din China și din zona Golfului.

Bicfalvi a făcut o serie de precizări cu privire la condițiile și clauzele de care s-a ținut cont când s-a despărțit de clubul din China, dar și de Steaua, în urmă cu 3 ani și jumătate.

"Este adevărat, mi-am reziliat contractul cu echipa din China, dar n-am fost dat afară, cum s-a scris. Văd că eu mereu sunt dat afară. Așa s-a scris și după ce am plecat de la Steaua. Pe Steaua am refuzat-o de două ori pentru prelungirea contractului! Dar am fost dat afară sau nu mi s-a oferit prelungirea contractului! Eu am acasă două contracte de la ei!", a declarat Eric Bicfalvi, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Când am ajuns în China, au zis că au nevoie de mine. Acum, mi-au zis că plătesc un contract care pentru ei e cel mai mare și că depășește cu mult bugetul echipei. În contract este o clauză care zice că, dacă nu trag în anul 2016 pentru primele 5-6 locuri, ei nu pot plăti în continuare acest salariu și trebuie să mă anunțe clubul. Am fost anunțat și atât. Am pus și eu o clauză, că nu se poate totuși rupe așa contractul. Deci sunt două clauze, una a lor și una a mea, care se dau cap în cap. Ei au dreptul să renunțe la mine, dar au uitat ca trebuie să semnez și eu. Acum, ei mi-au dat voie prin hartia lor sa fiu liber, să semnez cu cine vreau. Cu banii sunt la zi, mi-am luat toți banii de la ei. Am avut un contract de două milioane de dolari pentru un an și jumătate", a adăugat mijlocașul.

"Sincer, am ceva oferte, dar nu e bine să le zic. Am ceva oferte din Europa, una de la arabi și o alta de la o echipă din China. Cu Ucraina doar doar discuții, nimic concret, deocamdată", a mai precizat Bicfalvi.