• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Momente emoționante la ultimul meci al lui Feyenoord din Eredivisie. În minutul 12 al partidei cu VVV Venlo, suporterii prezenți pe De Kuip au început să aprindă lanternele telefoanelor și să-i cânte You'll Never Walk Alone portarului Brad Jones.

În urmă cu exact șase ani, pe 18 noiembrie 2011, chiar la vârsta de șase ani, fiul fostului goalkeeper al lui Liverpool, Luca, a decedat, după ce a pierdut lupta de un an cu leucemia.

Din păcate pentru Jones și pentru suporteri, Feyenoord n-a reușit să obțină și victoria în ziua comemorării dispariției fiului portarului australian de 35 de ani. Campioana Olandei a făcut doar 1-1 cu Venlo, după ce a fost egalată în minutul 86.

A fost al treilea egal consecutiv pentru echipa lui Van Bronckhorst (locul șase în Eredivisie), care n-a mai bătut în campionat de pe 1 octombrie. În acest moment, distanța față de liderul PSV e de 11 puncte, dar poate crește la 14, dacă formația din Eindhoven se va impune duminică la Zwolle.

Dacă meciul de la Rotterdam a fost marcat de un moment trist, la Breda, fanii lui NAC au găsit puterea să glumească, deși echipa lor a fost umilită de Ajax, 0-8. Pe final de meci, aceștia au afișat un banner amuzant: ”The only thing we fear / Is running out of beer” (”Singurul lucru de care ne temem / E să rămânem fără bere”).

Breda e penultima în campionat (locul 17), dar poate ajunge pe ultimul loc, dacă lanterna Roda Kerkrade va câștiga acasă, cu Alkmaar.

Ajax, în schimb, e pe locul doi, la cinci puncte în urma lui PSV, care are un meci în minus.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT