• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Al Ittihad n-a făcut niciun transfer în această iarnă și suporterii clubului saudit sunt furioși pe Victor Pițurcă. Aceștia îi reproșează tehnicianului român că l-a păstrat pe Sânmărtean în lot, în ciuda vârstei acestuia. Românul a fost titular în ultimul amical.

Al Ittihad are în lot trei străini, pe Sânmărtean, Sulley Muntari și Gelmin Rivas. Ultimul e golgheterul campionatului în Arabia Saudită, cu 14 reușite în 13 etape, iar fanii sunt îndrăgostiți de venezueleanul în vârstă de 26 de ani. Sunt însă total nemulțumiți că Pițurcă l-a păstrat în lot pe Sânmărtean, care în martie va împlini 36 de ani.

Considerat prea bătrân, românul e văzut ca un favorit al tehnicianului, fără să strălunească însă. E și situația lui Muntari, care n-a impresionat, la 31 de ani, în tricoul lui Al Ittihad. Conducerea vrea însă să-l păstreze pe ghanez și i-a cerut lui Pițurcă să-i mai dea șanse. Suporterii și-au manifestat însă nemulțumirea și presa arabă scrie că aceștia plănuiesc proteste, la revenirea echipei din cantonament.

În ciuda acestei situații, Pițurcă mizează mai departe pe Sânmărtean și acesta a fost titular sâmbătă seara în amicalul cu Henan Jianye, câștigat de Al Ittihad cu 2-0. Mukhtar a marcat ambele goluri ale saudiților. A fost ultimul amical din această iarnă pentru formația lui Pițurcă.

Peste 8 zile, pe 25 ianuarie, va juca în Cupa Campionilor Saudiți, cu Al Riyadh, iar pe 29 ianuarie se reia campionatul. Pe 9 februarie, Al Ittihad va juca acasă meciul decisiv pentru calificarea în grupele Cupei Campionilor Asiei, pe teren propriu, cu Al Wihdat.