• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Victor Piţurcă a muncit şi de sărbători. Antrenorul lui Al Ittihad s-a întors în România pentru a-şi întări echipa. Valerică Găman de la Astra, dar şi Ciprian Marica, ar putea ajunge în Arabia Saudită. Deocamdată, antrenorul român refuză să-și dezvăluie planurile, dar recunoaște totodată că cel puțin unul dintre cei doi e în vizorul său.

Vacanța a fost scurtă: trei zile. Suficiente... Revenirea mea la echipă a fost bună, pentru că am câștigat primele două jocuri cu o echipă cu care ne batem pentru locul trei, însă am pierdut în Cupă. Putea să fie mai frumos, mai bine”, a declarat Pițurcă la plecarea în Arabia Saudită.

Fostul selecționer a recunoscut că venirea sa în România a avut și de-a face cu întăririle pe care le caută pentru echipă. Deși inițial a spus că articolele apărute în presă, legate de interesul său pentru Valerică Găman și Ciprian Marica sunt ”zvonuri” și ”neadevăruri” a admis apoi că cel puțin unul dintre ei e pe lista sa.

”Eu am încercat și în prima perioadă și am reușit multe lucruri bune, dar trebuie continuate. Eu sper să avem un lot puternic, care să mulțumească milioanele de suporteri ai Ittihadului.

Găman sau Marica? Văd că tot apar zvonuri prin presă. Nu știu cine alimentează astfel de neadevăruri, însă din aceste nume s-ar putea să fie unul. Deocamdată nu e nimic sigur, pentru că avem patru străini sub contract. Vom vedea”, a spus Pițurcă.