• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gică Hagi trece prin momente grele cu Viitorul, însă fostul internațional român și-a făcut timp pentru a acorda un interviu elvețienilor de la "Le Matin", în care a vorbit și despre ascensiunea fiului său, Ianis.

Descris de elvețieni drept "Maradona din Carpați", Hagi crede în viitorul lui Ianis, chiar dacă puștiul nu s-a impus, deocamdată, în Italia, la Fiorentina.

"Ianis este foarte talentat și este foarte bun, atât din punct de vedere mental, cât și ca fotbalist. S-a adaptat la Fiorentina și este deja popular acolo. Cred că va rămâne mult timp acolo.

El este puternic, ambițios și știe că trebuie să tragă greu și să facă sacrificii pentru a reuși", a spus Hagi.

"Ianis este gata să facă totul pentru a reuși în cariera sa. Poate că va lua la un moment dat Balonul de Aur", a mai afirmat Hagi, cu zâmbetul pe buze.

Fostul mijlocaș al naționalei a vorbit apoi despre cum s-a născut Academia sa, de la Ovidiu.

"Trebuia să dau înapoi fotbalului ceea ce mi-a adus. Acest joc mi-a dat totul, fotbalul este întreaga mea viață. De aceea am și deschis această Academie.

Când mă implic într-un proiect, vreau să câștig. În cinci ani, am fost în prima ligă, iar apoi am luat titlul. Nu a fost un obiectiv, dar am reușit. În plus, 35% dintre jucătorii de la echipa națională vin din Academia mea. E și asta o performanță", a mai povestit patronul și antrenorul Viitorului.