• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mauro Icardi este unul dintre cei mai în formă atacanţi din lume, însă nu a apucat să joace pentru Argentina sub comanda lui Edgardo Bauza. Nici nu ar avea cum, crede Maradona, care îl vede pe golgheterul nerazzurrilor abia a 7-a variantă de atac a naţionalei "pumelor".

În ciuda faptului că Inter nu traversează cea mai bună formă, căpitanul Icardi este de neoprit în acest sezon. El conduce clasamentul alcătuit pe baza golurilor şi paselor decisive reuşite în acest sezon în cele cinci ligi de top ale Europei. Doar în acest sezon, argentinianul a punctat de 14 ori pentru echipa de club în campionat, fiind liderul la zi al clasamentului golgheterilor din Serie A.

Insuficient pentru a fi convocat la naţională, crede Maradona, într-un interviu acordat Radio Rivadavia. "Icardi e a şaptea variantă pentru Argentina în atac, nu a patra. Mie, de exemplu, îmi place mai mult Lucas Pratto (n.r. atacant la Atletico Mineiro), aş prefera ca el să fie convocat la naţională, nu Icardi", a punctat "El Pibe D'Oro".

Messi, Higuain, Aguero şi Dybala sunt variantele de top pe care selecţionerul Argentinei le are în acest moment la dispoziţie.

1 meci are Icardi pentru naţionala Argentinei, tocmai în 2013, când nu împlinise 20 de ani