• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa lui Dan Petrescu, Jiangsu Suning, dă lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. După ce l-au achiziţionat pe Luiz Adriano, chinezii s-au înţeles cu Internazionale Milano pentru mutarea lui Fredy Guarin.

Conforma gazzetta.it, Jiangsu va plăti pentru mijlocaşul columbian 15 milioane de euro, plus bonusuri de performanţă de încă 3 milioane. Mai mult, jucătorul de 29 de ani va avea un salariu de 7,5 milioane de euro pe sezon şi va semna pe 4 ani. Astfel, afacerea îi va costa pe asiatici nu mai puţin de 48 de milioane de euro.

Presa din Anglia anunţă că Jiangsu nu se va opri aici: Yaya Toure ar fi cu adevărat lovitura iernii pentru echipa "Bursucului", care e pregătită să ofere 15 milioane de euro pentru serviciile mijlocaşului de 32 de ani, care ar urma să aibă un salariu stagional de 16 milioane de euro.

Un gol marcat şi 3 pase decisive şi-a trecut în cont Guarin în acest sezon, în cele 16 partide strânse în Serie A TIM.

În ianuarie 2012, Guarin a ajuns la Inter, care l-a împrumutat de la Porto, pentru 1,5 milioane de euro, cu opţiunea de cumpărare, una care s-a materializat în luna mai, pentru alte 11 milioane de euro.