• TENIS, WTA Miami Open: Sorana CIRSTEA (ROU) - Anastasija SEVASTOVA (LAT), joi 23 martie, ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

Aflat sub contract cu Federaţia Chiliană de Fotbal până în 2018, Jorge Sampaoli vrea neapărat să părăsească postul de selecţioner al echipei naţionale.

După săptămâni de negocieri, tehnicianul argentinian a ajuns totuşi la un acord cu Federaţia chiliană. Aceasta din urmă, care îi cerea lui Sampaoli 6,3 milioane de dolari pentru rezilierea contractului, se va mulţumi în final cu o sumă cuprinsă între 600.000 şi 1,2 milioane.

Tehnicianul, nominalizat de FIFA între primii trei antrenori ai anului 2015, va pleca imediat şi nu va fi prezent pe banca naţionalei chiliene la meciul cu Argentina din 24 martie.

Sampaoli i-a adus statului Chile primul trofeu de campioană a Americii de Sud. Tehnicianul de 55 de ani este văzut ca înlocuitorul lui Guus Hiddink, pe banca lui Chelsea.