• Fotbal, La LigaReal Madrid - Barcelona e în direct pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:45
  • Liga 1, Play-Off, etapa a 7-a: FCSB-Viitorul, luni, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30

Se împuținează jucătorii români din China. După ce Cristian Tănase a plecat de la Tianjin Teda la Sivasspor, a părăsit și Eric Bicfalvi Super Liga asiatică.

În 2015, Bicfalvi a cochetat cu echipa națională și a refuzat o ofertă de la Șahtior Donețk, pentru a merge în China, la Liaoning Whowin. După doar o jumătate de an, în care a jucat doar 12 meciuri de campionat, conducerea nu l-a mai dorit în lot și mijlocașul ofensiv și-a reziliat contractul.

Bicfalvi - care va împlini 28 de ani pe 5 februarie - a fost printre jucătorii convocați la prima reprezentativă de selecționerul Anghel Iordănescu la două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2016: cele cu Irlanda de Nord: 2-0 la București și 0-0 la Belfast, dar fostul stelist a fost de fiecare dată rezervă.

În 2014, la primul meci al lui Iordănescu în noul mandat la prima reprezentativă, Bicfalvi a jucat 23 de minute în amicalul câștigat cu 2-0 cu Danemarca.

82 de meciuri și două goluri are Eric Bicfalvi în Liga 1, unde a jucat pentru 3 echipe: Jiul Petroșani, Steaua și Gloria Buzău.

26 de goluri în 73 de meciuri are Bicfalvi în prima ligă ucraineană, unde a jucat numai pentru Volyn Lutsk.