• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce a primit vestea că este dorit în China, unde i se pregătește un contract consistent, Claudiu Keșeru a făcut un meci bun la Ludogorets și a deschis scorul pentru campioana Bulgariei în victoria cu 3-0 obținută pe terenul lui Lokomotiv Plovdiv. După meci, a făcut o declarație alarmantă pentru clubul său.

Atacantul român a punctat în minutul 14 al întâlnirii de la Plovdiv, cu un șut din întoarcere, din mijlocul careului. Keșeru (30 de ani) a profitat de o inexactitate a apărării adverse. Fundașul care îl marca a respins o centrare venită de pe dreapta atacului lui Ludogorets, apoi românul a primit cu spatele la poartă și a pivotat rapid, finalizând cu stângul, pe lângă piciorul portarului advers.

Celelalte goluri ale campioanei Bulgariei au fost marcate de Marcelinho (18) și Joao Paulo (90+1). Lokomotiv Plovdiv a rămas în inferioritate numerică în minutul 66, când Ludogorets conducea cu 2-0. Nikolov a primit direct cartonașul roșu.

"Marchez, iar la următorul meci sunt rezervă. Nu pot rămâne la Ludogorets, dacă lucrurile continua în acest mod", și-a exprimat Keșeru nemulțumirea, la finalul meciului cu Lokomotiv Plovdiv.

VIDEO Golul lui Keșeru

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT