• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Valentin Lazăr a fost eroul noii sale echipe, Al Sailiya, pentru care a jucat al cincilea meci în campionatul Qatarului.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo a adus victoria echipei la care joacă şi Dragoş Grigore cu un gol marcat în minutul 90 al partidei de pe terenul lui Al Ahli Doha, câştigate cu 2-1.

VIDEO GOLUL LUI LAZĂR

Este primul gol al lui Lazăr pentru Al Sailiya, marcat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Mohammad Jumaa din minutul 79.

Cei doi români de la Al Sailiya au fost "integralişti" în meciul în care echipa lor a deschis scorul în minutul 45, prin Abdukholikov, şi a fost egalată cu opt minute înainte de final, de Ali Farydon.

Echipa lui Lazăr şi Grigore se află pe locul 9 în clasament, cu 23 de puncte, iar Al Ahli e două poziţii mai sus, cu 24 de puncte. Pe primele două locuri se află Al Sadd şi Lekhwiya, cu câte 50 de puncte.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT