• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Litex Lovech nu va lua parte la returul campionatului Bulgariei, după ce TAS a judecat vineri procesul intentat de club Federației de la Sofia. Astfel, fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf rămâne exclusă.

La jumătatea lunii decembrie 2015 Litex a fost exclusă din campionat după ce echipa s-a retras de pe teren în timpul partidei cu Levski Sofia. A fost un gest de protest la adresa deciziilor arbitrilor disputei, dar Federația Bulgară de Fotbal a pedepsit drastic clubul din nordul țării.

După ce a pierdut la Comisia de Apel a forulului bulgar, Litex a mers la TAS, de unde vineri a primit decizia finală. Tribunalul de la Laussane a respins apelul și rămâne valabilă decizia de la Sofia. Presa bulgară scrie că mai există căi de atac, în funcție de argumentele pe care TAS le-a reținut când a luat decizia.

Numai că procesul nu se va încheia definitiv până la finalul sezonului, ceea ce înseamnă că prima ligă bulgară se va relua cu doar nouă echipe. Prima etapă din 2016 e programată în acest weekend, când Litex trebuia să joace pe teren propriu cu Montana. Toate rezultatele lui Litex din prima parte a sezonului au fost anulate.