• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marius Șumudică (46 de ani) se simte bine în Turcia, acolo unde o antrenează cu succes pe Kayserispor, dar nu a uitat nici de Ziua Națională a României.

Tehnicianul român a avut inițiativa de a-și aduna întreg staff-ul, precum și cei doi jucători din lot, Cristi Săpunaru și Silviu Lung jr, și de a se fotografia împreună cu steagul tricolor.

”Eu sunt cu gura mare, așa, dar de fiecare dată, când sunt plecat mi-e dor de România, de locurile unde trăiesc, de oamenii pe care îi știu sau nu!

Chiar cred că sunt mai patriot de felul meu. O să bem un pahar de vin, cu ocazia Zilei României.

La multi ani, tuturor românilor! A, și Hai, Rapid!”, este mesajul pe care Marius Șumudică a ținut să-l transmită EXCLUSIV prin intermediul Digi Sport.

În fotografie, de la stânga la dreapta: Beniamin Osman (traducător), Cristi Petre (antrenor secud), Cristi Săpunaru, Marius Șumudică, Silviu Lung jr, Bebe Bărbulescu (preparator fizic), Gabi Mărgărit (antrenor secund).

Revenind la Kayserispor, echipa lui Șumi a învins-o cu 3-2 pe Eyupspor, o codașă din liga a doua (locul 16, din 18 formații), și tremură serios pentru calificarea în optimile Cupei Turciei.

Returul dintre Eyupspor și Kayserispor este programat pe 12 decembrie.

Cu 23 de puncte, formația lui Șumudică este pe locul 5 în campionatul Turciei, la 6 lungimi în spatele liderului Galatasaray.