• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rămas liber de contract după despărțirea de Zenit, Mircea Lucescu ar putea să se întoarcă la Galatasaray, mutare de care s-a mai scris, de altfel, în această vară.

Acum, Lucescu pare mai aproape ca oricând de revenirea la Galatasaray, după cum subliniază turcii de la sporx.com. De altfel, fanii au cerut și ei întoarcerea lui Lucescu pe rețelele de socializare, folosind diferite hasthag-uri.

Gruparea din Istanbul este aproape să rateze calificarea în turul 3 preliminar din Europa League, ceea ce ar reprezenta un adevărat dezastru pentru Galatasaray.

Joi, turcii au cedat neașteptat în Suedia, cu Ostersund, scor 0-2, pe fondul unui meci extrem de slab. Meciul retur este programat săptămâna viitoare, la Istanbul, tot joi.

În perioada în care a antrenat pe Ali Sami Yen, Lucescu a câștigat o Supercupă a Europei (după o victorie în fața lui Real Madrid) și un titlu de campioană. După câștigarea ligii interne, în 2002, el a fost dat afară și înlocuit cu Fatih Terim.