• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Morten Olsen a demisionat din postul de selecţioner al Danemarcei, pe care l-a ocupat în ultimii 15 ani, după ratarea calificării la turneul final al Campionatului European.

Olsen a făcut anunţul marţi seara, la finalul meciului retur cu Suedia, din cadrul barajului pentru EURO 2016, disputat la Copenhaga şi încheiat la egalitate 2-2. Danezii fuseseră învinşi la limită în partida tur (1-2).

"Mi-am anunţat jucătorii că am ajuns la un acord cu federaţia pentru a spune că nu ar avea sens să mai continui", a declarat Olsen, în vârstă de 66 ani, la conferinţa de presă care a avut loc după joc.

"Ultimele luni au fost frustrante. Nu am reuşit să găsesc stabilitate în prestaţiile noastre, nici în componenţa echipei şi îmi asum responsabilitatea", a adăugat antrenorul danez.

Morten Olsen a condus selecţionata Danemarcei până în optimile de finală la Cupa Mondială din 2002, iar apoi a atins sferturile de finală la Cupa Mondială 2004, însă acum a ratat pentru a doua oară consecutiv calificarea la un turneu final.