• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dimitar Dimitrov a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei bulgare Ludogorets Razgrad, la care evoluează românii Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, informează site-ul grupării.

Conform sursei, Dimitrov a fost numit după negocieri care au avut loc cu mai mulţi tehnicieni, atât din Bulgaria cât şi din străinătate.

Dimitrov, 58 de ani, îl înlocuieşte pe banca tehnică a celor de la Ludogorets pe Gheorghi Dermendjiev (62 ani), care a demisionat săptămâna trecută după înfrângerea echipei sale în Supercupa Bulgariei.

Dimitrov a antrenat naţionala de fotbal Bulgariei între 1998-1999, dar şi mai multe echipe de club din ţara sa şi din străinătate.

Atacantul român Claudiu Keşeru a marcat două goluri pentru Ludogoreţ Razgrad, în meciul câştigat cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei FK Vereia Stara Zagora, sâmbătă seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a cincea a campionatului de fotbal al Bulgariei.

Keşeru, la primul său meci de campionat în acest sezon, a înscris în min. 25 şi 30, celălalt gol al campioanei fiind semnat de Anicet Andrianantenaina (58). Pentru oaspeţi a înscris Gheorghi Andonov (42).

Keşeru a fost integralist, în timp ce fundaşul Cosmin Moţi a fost doar rezervă la Ludogoreţ.

Pe primul loc în clasament se află Cerno More Varna, cu 11 puncte, urmată de ŢSKA Sofia, 10 puncte, Ludogoreţ Razgrad, 10 puncte (4 jocuri), FK Vereia, 7 puncte, etc.

AGERPRES