• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

La 34 de ani, Nemanja Vidic a anunțat că se va retrage, la puțin timp după ce fundașul a încheiat conturile cu Inter. Desele accidentări suferite în ultima perioadă l-au convins pe sârb că nu mai poate juca la un nivel înalt.

"A venit timpul să pun ghetele în cui, mai ales după leziunile pe care le-am avut în ultimii ani. Aș vrea să le mulțumesc tuturor colegilor cu care am jucat, managerilor, dar mai ales fanilor, pentru sprijinul pe care mi l-au arătat în toți acești ani", a spus Vidic, care ar fi fost curtat de Aston Villa, după ce rămăsese liber de contract.

 

Nemanja Vidic s-a simțit cel mai bine în perioada petrecută la Manchester United, pentru care a jucat între 2006 și 2014. În tricoul englezilor, fundașul a câștigat trofee importante: a cucerit o dată UEFA Champions League și de 5 ori Premier League.

28 de meciuri a adunat Vidic de la venirea la Inter (23 în Serie A TIM şi 5 în Europa League), marcând un singur gol.

Nemanja Vidic, alături de Sir Alex Ferguson, în 2006, an în care sârbul s-a transferat la Manchester United, de la Spartak Moscova