• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

UPDATE 15:30: Amicalul Belgia – Portugalia se va juca, totuși, cele două federații naționale ajungând la un acord ca partida să aibă loc la Leiria, la aceeași dată și ora cu programarea inițială. Astfel, meciul va avea loc marți, 29 martie, de la ora 21:45.

"Având în vedere evenimentele dramatice de ieri, în aceste momente dificile pentru a permite desfăşurarea de evenimente în condiţii de securitate şi având în vedere să starea de alertă la nivel naţional este de nivel patru, meciul de marţea viitoare de la Bruxelles cu Portugalia nu se va disputa pe stadionul Roi Baudouin. Consiliul de Administraţie al federaţiei, alături de antrenorul federal, staful tehnic şi federaţia portugheză, a decis ca aceast partidă să se dispute la Leiria, tot marţi, de la ora 21.45", a anunţat forul belgian. 


Știrea inițială

Amicalul dintre Belgia și Portugalia, care trebuia să se dispute marți, 29 martie, la Bruxelles, a fost anulat, la o zi după ce capitala belgiană a fost scena unor atentate sângeroase. Inițial, selecționata belgiană își anulase antrenamentele de miercuri.

“Din motive de securitate și de precauție, primăria din Bruxelles a cerut Federației belgiene să anuleze meciul Belgia – Portugalia, de pe 29 martie. Partida diavolilor roșii belgieni de marți seara, de pe stadionul Roi Baudouin, nu va mai avea loc.”, se arată într-un comunicat al federației belgiene.

Forul fotbalistic de la Lisabona a solicitat omologilor belgieni ca meciul să aibă loc în Portugalia, oferindu-se să plătească toate cheltuielile pentru deplasare, dar Marc Wilmots s-a opus.

Marţi dimineaţă, două explozii au zguduit aeroportul Zaventem, iar staţia de metrou Maelbeek a fost lovită de o altă deflagraţie. În cele două atentate separate şi-au pierdut viaţa 32 de persoane, iar peste 230 au fost rănite, dintre care câteva zeci sunt în stare critică.

Aeroportul din Bruxelles va rămâne închis şi joi, după atentatele teroriste soldate cu peste 30 de morţi. Aeroportul a fost închis şi marţi.

Statul Islamic a revendicat atacurile de marţi de la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat de agenţia Amaq News, apropiată teroriştilor. Anterior, susţinătorii Statului Islamic au salutat, pe reţelele de socializare, actele teroriste.