• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (acum, pe Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

George Ogăraru revine la Ajax Amsterdam, acolo unde a evoluat în perioada 2006-2010, cu excepţia sezonului 2008/09, când a revenit sub formă de împrumut la Steaua. Fostul fundaş dreapta va antrena la o grupă de juniori din celebra academie a "lăncierilor".

Potrivit Voetbal International, românul se va ocupa de fundaşii la la una dintre grupele de juniori ale lui Ajax, echipa la care a jucat de 44 de ori în Eredivisie.

George Ogăraru a antrenat în România doar la Universitatea Cluj, unde a rezistat doar câteva luni. După ce s-a despărţit de ardeleni, s-a întors în Olanda şi a continuat să înveţe despre meseria de antrenor.

Relaţiile pe care şi le-a făcut în perioada petrecută la Ajax i-au permis să asiste la şedinţele de pregătire ale grupării din Amsterdam. În luna noiembrie a anului trecut, nu şi-a ascuns dorinţa de a se întoarce la club.

"Mereu mi-am dorit să fiu antrenor la Ajax, unde se joacă fotbalul la care aspir eu. Ajax înseamnă foarte mult pentru mine. A fost o parte din viaţa mea, încă am o casă aici şi am mai multe proiecte cu Ajax Foundation", spunea Ogăraru, într-un interviu acordat site-ului ajaxshowtime.com.