• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Au apărut primele imagini după meleul creat la finalul meciului câștigat luni seara de echipa lui Șumudică, Kayserispor, 2-1 cu Alanyaspor. Pe ele se vede clar că un membru din staff-ul adversarilor i-a aşteptat pe adversari la ieşirea spre vestiar, dorind să le reproşeze ceva.

Imediat după meciul de duminică seară a ieșit o bătaie generală, la care au participat jucătorii, dar și oficialii ambelor echipe. Presa turcă a relatat că gazdele au intrat în vestiarul echipei lui Șumudică, iar fostul tehnician al Astrei s-a ales cu o contuzie. Mai mult, translatorul antrenorului a ajuns la spital, iar Săpunaru a fost implicat și el în încăierarea generală.

Erol Bedir, președintele de la Kayserispor, povestise înaintea conferinței de presă că a apucat să discute cu Șumudică și a văzut că îi curgea sânge din nas: "Antrenorul de portari de la Alanyaspor ne-a atacat după final. Translatorul nostru a fost dus la spital. Am vorbit cu Șumudică, am constatat că îi curgea sânge din nas". Ulterior, tehnicianul român a explicat că era vorba doar de o zgârietură, dar, văzând sânge, Erol probabil a crezut că acesta vine din nas.

La câteva zile de la incident au apărut pe internet câteva imagini care, chiar dacă nu arată foarte clar ce s-a întâmplat, demonstrează faptul că gazdele întâlnirii au fost la originea conflictului. Pe video-ul de mai jos se vede cum un membru din staff-ul lui Alanyaspor îi aşteaptă pe adversari pentru a le reproşa ceva. Acesta chiar se apropie de Şumudică, moment în care cineva intervine pentru a aplana conflictul.

Acesta e momentul în care scandalul s-a declanşat, însă camerele de vederi nu au captat bătaia generală, care a avut loc într-o zonă în care nu existau camere de supraveghere.

Vezi mai jos imaginile