• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Jurnaliștii din Germania și Anglia au scris în zilele trecute că Manchester City vrea să ofere nu mai puțin de 55 de milioane de euro în schimbul lui Leroy Sane, tânărul de 19 ani legitimat la Schalke. Oficialii minerilor au clarificat rapid lucrurile în privința unui eventual transfer al celui care are deja în palmares un gol superb, marcat împotriva Realului, în Champions League, chiar pe Bernabeu.

Clemens Tonnies, președintele "minerilor" a declarat că Schalke nu are de gând să se despartă de Sane și nici jucătorul nu ar dori să părăsească formația pregătită de Andre Breitenreiter. "Clubul nostru a deccis că Sane nu este de vânzare și nici el nu vrea să plece de la Schalke așa că nu avem nicio problemă" a declarat oficialul nemților.

În cazul în care mutarea s-ar fi efectuat și City ar fi plătit cele 55 de milioane de euro pentru Sane, tânărul internațional neamț ar fi devenit cel mai scump jucător germani din istorie.

Fotbalistul care a jucat 24 de meciuri pentru Schalke în actuala stagiune și-a trecut în acest timp în cont 5 goluri și tot atâtea pase decisive. Sane este cotat în prezent de site-urile de specialitate la 8 milioane de euro.

Top 5 cei mai scumpi jucători germani:

1. Mesut Ozil - 50 de milioane de euro (de la Real Madrid la Arsenal)
2. Mario Gotze - 37 de milioane de euro (de la Borussia Dortmund la Bayern Munchen)
3. Julian Draxler - 36 de milioane de euro (de la Schalke la Wolfsburg)
4. Andre Schurrle - 32 de milioane de euro (de la Chelsea la Wolfsburg)
5. Toni Kroos, Mario Gomez, Manuel Neuer - 30 de milioane de euro