• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Laurențiu Reghecampf a provocat un mare scandal în Bulgaria, refuzând să le permită jucătorilor săi să se prezinte la lotul Bulgariei, în această săptămână. Chiar dacă Federația de la Sofia a anunțat că va amenda clubul și pe tehnicianul român, acesta poate scăpa nepedepsit.

Nouă jucători ai lui Litex au fost convocați la prima reprezentativă și la cea de tineret ale Bulgariei, dar Reghecampf nu i-a lăsat să se prezinte la reunire și a plecat în cantonament cu formația sa. Litex a luat această decizie profitând de faptul că Bulgaria nu are programat niciun meci în această săptămână.

Selecționerul Ivaylo Petev a chemat lotul pentru un cantonament centralizat în săptămâna în care există în calendarul competițional date pentru meciuri amicale sau oficiale FIFA, dar cum echipa sa nu joacă vreo partidă, Reghecampf a considerat că nu are motive să răspundă pozitiv convocărilor.

Presa bulgară scrie că Federația de la sud de Dunăre nu are acum temei să îl pedepsească pe tehnicianul român sau clubul său, deoarece nu poate invoca neprezentarea la lot pentru o partidă, fie ea și amicală.

Litex ocupă locul al doilea după 15 runde în prima divizie din Bulgaria, cu 27 de puncte, patru mai puțin față de lider, Levski Sofia. Reghecampf a fost pe bancă la ultimele 12 meciuri, înregistrând 5 victorii, cinci remize și două eșecuri. În ultimele patru etape, echipa românului a reușit o singură victorie, două remize și o înfrângere.