• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ajuns la 30 de ani, Samir Nasri o părăsește pe Manchester City pentru a ajunge la Antalyaspor, echipă pentru care mai evoluează jucători precum Samuel Eto'o, Jeremy Menez și Sandro Raniere.

Potrivit italienilor de la Tuttomercatoweb, mijlocașul francez s-a înțeles cu turcii în privința unui contract pe două sezoane conform căruia va încasa patru milioane de euro pe an, plus bonusuri, iar duminică va zbura la Antalya cu un avion privat pentru a susține vizita medicală.

Turcii de la Ajansspor susțin că reprezentanții lui Antalyaspor au încercat timp de trei zile să întocmească un contract special pentru Nasri, având în vedere că jucătorul riscă în continuare să fie suspendat, după ce a încălcat regulile anti-doping, prin urmarea unui tratament special în Statele Unite.

Sursele citate nu precizează însă și suma de transfer. Este posibil să fie vorba și despre un împrumut, având în vedere că Nasri mai are doi ani contract cu City.

Transferat de la Arsenal, în 2011, în schimbul a 27,5 milioane de euro, Samir Nasri a avut mai multe probleme medicale de-a lungul celor cinci ani petrecuți la Manchester City. În stagiunea 2015-2016, acesta a lipsit o jumătate de an, după o operație suferită la tendon. Ulterior, după venirea lui Pep Guardiola, francezul nu a mai avut nicio șansă pe Etihad Stadium și, în sezonul precedent, el a fost împrumutat la Sevilla.

În ceea ce îi privește pe cei de la Antalyaspor, aceștia au reușit să-i aducă în această vară, lângă Samuel Eto'o, pe Jeremy Menez de la Bordeaux (fost la Roma și Milan) și pe Sandro de la QPR (fost la Tottenham). De asemenea, turcii au încercat să-l aducă inclusiv pe Jake Wilshere în orașul de la malul Mării Mediterane.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT