• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sulley Muniru a fost la un pas de a semna cu Legia Varșovia, lucru pe care presa poloneză îl anunța cu patru zile în urmă. Totuși, fostul jucător al Stelei nu a fost păstrat la echipă, după ce s-a antrenat două săptămâni cu leșii.

”Muniru s-a antrenat sub atenta supraveghere a lui Romeo Jozak, iar marți s-a luat decizia cu privire la viitorul lui. Fanii Legiei nu îl vor vedea în tricoul echipei.

După două săptămâni de analiză amănunțită, am decis să nu îi oferim un contract. Este un jucător care ne-a arătat că are calitate, dar profilul lui nu se potrivește cu conceptul echipei noastre”, a spus directorul sportiv al Legiei, Ivan Kepcija, pentru sportowefakty.wp.pl.

Aventura lui Muniru la FCSB s-a încheiat după un conflict al mijlocașului cu Florin Tănase. Becali nu a putut să treacă peste ieşirea nervoasă a fotbalistului de culoare şi i-a reziliat contractul.

Muniru a ajuns la echipa finanțată de Gigi Becali în 2015, de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

24 de ani are Muniru

800.000 de euro e cota de piaţă a lui Muniru