• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Campioana europeană a început mai bine amicalul de la Alicante şi Pique a fost aproape de deschiderea scorului, cu un şut deviat (16). Busquets a apărut şi el la finalizare (23), înainte ca Paco Alcacer şi Diego Costa să rateze alte două ocazii ale gazdelor (29, 31). Englezii au ameninţat poarta lui Iker Casillas în finalul primei reprize, la şuturile lui Delph şi Kane (42, 45).

După pauza, Hart a blocat şutul lui Jordi Alba (65), iar Harry Kane a tras pe lângă din poziţie bună (67). Spaniolii au deschis scorul în minutul 72. Fundaşul lui Villarreal, Mario Gaspar, a marcat cu o execuţie superbă. 12 minute mai tarziu, Santi Cazorla a făcut 2-0 cu un şut plasat de la marginea careului. În prelungiri, echipa lui Roy Hodgson a căutat golul consolării. Rooney, intrat spre final, a trimis în bară (90+2), iar Harry Kane nu l-a putut învinge pe Casillas la ultima fază a meciului.

A fost prima înfrângere pentru englezi după Campionatul Mondial din Brazilia, în timp ce Spania ajunge la a şasea victorie consecutivă fără gol primit.

Spania - Anglia 2-0 (Mario Gaspar '72 şi Cazorla '79)

Echipele de start

Spania 4-2-3-1

Casillas - Mario Gaspar, Pique, Bartra, Alba - Busquets, Thiago - Fabregas, Iniesta, Alcacer - Costa

Anglia 4-2-3-1

Hart - Walker, Jones, Smalling, Bertrand - Carrick, Delph - Lallana, Barkley, Sterling - Kane

VEZI MAI JOS REZUMATUL