• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

După ce anul trecut a fost al doilea marcator al Greciei în echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Xanthi, Hamza Younes a fost decisiv la meciul jucat pentru noua sa echipă, Erzurum. Ajuns la formaţia de ligă secundă din Turcia, tunisianul de 31 de ani a marcat golurile 3 şi 4 în prelungiri, după ce adversarii de la Balikesirspor au avut 2-0 şi 3-1.

Primul gol al gazdelor de la Erzurum l-a avut la origine tot pe fostul atacant al Petrolului, cu care ploieştenii au câştigat Cupa României în 2014.

În filmuletul de mai jos, golurile spectaculoase marcate de Hamza pot fi văzute la minutele 2:17, respectiv 2:38.

Vezi mai jos rezumatul meciului

În august 2014, pentru o noapte, Hamza a fost ca şi transferat la Steaua după o jumătate de an petrecută la Botev Plovdiv, dar Lodogorets a profitat de unele neînţelegeri şi a rezolvat de urgenţă mutarea. A fost vara în care echipa bulgară a reuşit să elimine, dramatic, Steaua în play-off-ul de Liga Campionilor la capătul unui meci încheiat cu fundaşul Moţi în poartă.