• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marius Şumudică a dezvăluit, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, că va încerca să transfere doi jucători din Liga 1 în perioada de mercato din iarnă.

Ajuns la Kayserispor, fostul tehnician al Astrei şi-a asumat în vară mai multe transferuri din Liga 1, iar toate pariurile au fost reuşite. În acest context, el vrea să continue acest trend, iar obiectivul numărul unu îl reprezintă Ioniţă.

"Vreau să iau doi jucători din România. Ioniţă e o ţintă, dar pretenţiile sunt cu 6 cifre. E destul de greu, pentru că nu avem un buget atât de mare. Dar există calitate multă la Ioniţă şi sunt convins că putem face profit cu el. Dar nu eu decid", a spus Şumudică, în cadrul emisiunii Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Deşi nu a nominalizat pe nimeni, cu excepţia lui Ioniţă, foarte probabil De Amorim, căzut în dizgraţie la FCSB rămâne în continuare o ţintă pentru tehnician.

Are oferte

Pe locul cinci în Superliga turcă, la egalitate de puncte cu Beşiktaş (campioana în exerciţiu şi formaţia care a câştigat grupa sa în Ligă) şi Fenerbahce, Şumi a intrat în atenţia unor formaţii cu "pedigree". Totuşi, în acest moment antrenorul nu ia în calcul să plece de la Kayseri, dorind să confirme că prima parte a campionatului nu a fost o întâmplare.

"Există interese din mai multe părţi, dar nu le iau în calcul. Eu vreau cel puţin până la vară să rămân la Kayserispor", a mai spus Şumi, nu înainte de a vorbi la superlativ despre jucătorii români transferaţi de la Astra: "Lung e într-o formă extraordinară. Rar mi-a fost dat să îl văd pe Săpunaru cum joacă acum, în zilele lui bune la Porto poate mai avea o astfel de exprimare".