• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE Ora 22:35: Marius Șumudică a vorbit despre incidente la conferința de presă. 

"Eu ieșeam cu echipa mea, așteptam să plecăm și antrenorul lor a venit și m-a lovit aici (n.r. face semn cu mâna spre nas). Pentru ce? Nu am venit în Turcia să mă bat. Am venit să antrenez. Am răspuns cu inteligenţă, nu cu pumnii. Nu sunt boxer!", a povestit Marius Șumudică, la conferința de presă de după meci.

FOTO

Sumudica kayserispor

Erol Bedir, președintele de la Kayserispor, povestise înaintea conferinței de presă că a apucat să discute cu Șumudică și a văzut că îi curgea sânge din nas: "Antrenorul de portari de la Alanyaspor ne-a atacat după final. Translatorul nostru a fost dus la spital. Am vorbit cu Șumudică, am constatat că îi curgea sânge din nas"

VIDEO Golurile lui Kayserispor și o parte din conferința lui Șumudică

VIDEO Conferința de presă a lui Șumudică, în engleză, portugheză și turcă


Scene incredibile în Turcia, după meciul câștigat luni seara de echipa lui Șumudică, Kayserispor, 2-1 cu Alanyaspor.

Oaspeții s-au impus cu un gol marcat în al treilea minut al prelungirilor, iar cei de la Alanyaspor nu au putut digera înfrângerea.

Imediat după meci a ieșit o bătaie generală, la care au participat jucătorii, dar și oficialii ambelor echipe. Gazdele au intrat în vestiarul echipei lui Șumudică, iar fostul tehnician al Astrei s-a ales cu nasul spart, potrivit presei din Turcia.

Mai mult, translatorul antrenorului a ajuns la spital, iar Săpunaru a fost implicat și el în încăierarea generală.

"Antrenorul cu portarii de la Alanyaspor ne-a atacat după finalul partidei, iar translatorul nostru a ajuns la spital. Lui Şumudică îi curgea sânge din nas", a comentat conducătorul gazdelor, Erol Bedir.