• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Kayserispor - Istanbul Bașakșehir 1-1. Marius Șumudică și-a ieșit din minți în timpul meciului dintre Kayserispor și Istanbul Bașakșehir. Antrenorul român a fost calmat cu greu, după ce echipa sa a fost egalată înainte de pauză, în urma unei faze la care Emmanuel Adebayor a preluat cu mâna, înainte de a trimite mingea în poartă.

Nu doar Șumudică a fost cel care a explodat, ci și jucătorii săi, printre care și Cristi Săpunaru. Fundașul român a scăpat însă de avertisment. Doar Tiago Lopes, fost jucător la CFR Cluj, și Deniz Turuc au primit cartonașul galben.

Înaintea golului marcat de Adebayor, în minutul 38, Umut Bulut a deschis scorul pentru Kayserispor, în minutul 9, după ce a împins în poarta goală mingea venită de la Deniz Turuc.

Dintre românii din lotul lui Șumudică, doar Săpunaru este titular. În poartă a fost preferat Muammer Yildirim, în locul lui Silviu Lung, cel rămas pe bancă.

Partida dintre Kayserispor și Istanbul Bașakșehir, echipa care a câștigat cu 5-1 în fața celor de la Galatasaray, în urmă cu o etapă, s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar cele două echipe rămân despărțite de patru puncte. Formația din Capitală ocupă locul al doilea, în timp ce cea a lui Șumudică, e pe locul al cincilea.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT