• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gabi Tamaș s-a făcut băiat cuminte în Israel. Fostul jucător al celor de la FCSB a semnat un contract pe doi ani cu Hapoel Haifa și este unul dintre cei mai apreciați jucători pe postul său, din Israel. Acesta a fost integralist în toate meciurile echipei sale.

Aflat și el în Israel, acolo unde este președintele celor de la Hapoel Acre, Daniel Stanciu susține că Tamaș este cel mai bun fundaș central din campionat, cei din conducerea clubului fiind încântați de fundașul român

”Tamaș este foarte bine văzut aici. Toată lumea îl apreciează. Este cel mai bun fundaș central de aici. Antrenorul și conducători clubului său sunt foarte mulțumiți de el. Este liniștit, își vede de treabă, se pregătește bine.

Eu mă întâlnesc cu el aproape în fiecare săptămână, luăm masa împreună. Stăm foarte aproape, a și venit la un meci al echipei mele. O să merg și eu să urmăresc meciurile lui”, a declarat Daniel Stanciu, pentru digisport.ro.

În vârstă de 33 de ani, Tamaș a ajuns în Israel în vara acestui an, liber de contract, după despărțirea de FCSB, și mai are contract cu Hapoel Haifa până în 2019.

4 meciuri are Tamaș în tricoul celor de la Hapoel Haifa, fiind integralist în toate meciurile din acest sezon din prima ligă din Israel. 3 victorii și un egal are echipa lui Tamaș, fiind pe locul doi la egalitate de puncte cu liderul, Beitar Jerusalem.

450.000 de euro este cota de piață a lui Tamaș, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT