• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 21:08 Golurile românilor au fost decisive pentru Karabukspor, care a învins-o cu 3-1 pe Istanbul Basaksehir.

UPDATE 20:41 E seara românilor la Karabuk! Introdus în minutul 54, Gicu Grozav a înscris şi el pentru Karabukspor contra vicecampioanei Turciei, Istanbul Basaksehir. Fostul mijlocaş al Petrolului şi lui Dinamo a înscris în minutul 67 golul de 3-1 al echipei sale.


Sosit în această vară la Karabukspor, Gabriel Torje a marcat primul gol pentru echipa care are nu mai puţin de opt români în lot.

Torje a înscris direct din lovitură liberă în minutul 29 al partidei cu Istanbul Basaksehir, din etapa a doua a campionatului turc, în momentul în care echipa sa era condusă cu 1-0.

VIDEO GOLUL LUI TORJE

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani s-a aflat printre cei trei români titularizaţi de antrenorul Erkan Sozeri. Paul Papp şi Cristian Tănase au făcut şi ei parte din primul 11 al celor de la Karabuk, în timp ce Valerică Găman şi Gicu Grozav au fost rezerve.

Iasmin Latovlevici a lipsit din cauza unei accidentări, iar Marius Alexe şi Ionuţ Neagu nu au făcut parte din lot.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT