• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Atentatele de la Paris, de vineri, au pus sub semnul întrebării disputarea marți a amicalului Anglia – Franța, pe Wembley, dar cele două federații au decis ca meciul să aibă loc. Francezii au anunțat că toți jucătorii vor merge la Londra, iar gazdele pregătesc un plan special pentru a omagia victimele din capitala franceză.

Federația Franceză de Fotbal a confirmat că toți cei 23 de jucători din lot vor călători peste Canalul Mânecii, chiar dacă inițial s-a sugerat că unii dintre ei nu vor să mai facă asta, după evenimentele tragice de vineri. În timpul amicalului de pe Stade de France cu Germania, 2-0, au avut loc mai multe atacuri sângeroase în Paris, iar fotbaliștii celor două echipe au rămas la stadion până în dimineața de sâmbătă.

Lotul deplasat de Didier Deschamps la Londra îi include pe Lassana Diarra, a cărui verișoară, Asta Diakite, e una dintre victimele atacurilor teroriste, și pe Antoine Griezmann, a cărui soră a scăpat din clubul Bataclan, unde 89 de persoane au fost ucise de teroriști.

Jucătorii englezi pregătesc și ei o modalitate de a omagia victimele din Paris, nedezvăluită încă, în vreme ce organizatorii meciului au anunțat că înaintea disputei vor proiecta pe ecranele de pe stadionul Wembley vresurile imnului Franței, La Marseillaise, îndemnând toți spectatorii, chiar și pe cei englezi, să le cânte. O campanie online a fost demarată încă de sâmbătă seara în mediile online din Anglia, prin care posesorii de bilete la meci sunt rugați să învețe imnul Franței și să-l intoneze pe Wembley, ca semn de respect față de victimele atentatelor de vineri.