• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Francesco Totti şi-a încheiat socotelile de fotbalist cu AS Roma şi un club din Japonia a vrut să profite şi să îl aducă în Asia. Totuşi, Ilary Blasi, soţia mijlocaşului, nu a fost de acord şi totul a căzut.

"Nu am reuşit să obţinem acordul familiei lui. Nu avem altă soluţie decât să renunţăm", a declarat preşedintele lui Tokyo Verdy, pentru L'Equipe.

Veteranul de 40 de ani solicitase trei milioane de euro pentru a merge în Japonia, dorinţă pe care cei de la Verdy erau dispuşi să i-o îndeplinească. Totuşi, Ilary nici nu a vrut să audă.

Altfel, sunt şanse mari ca Totti să ocupe o funcţie oficială în clubul de pe Olimpico.

CIFRELE LUI TOTTI LA ROMA

785 e numărul meciurlor jucate de Totti pentru Roma, 619 dintre ele în Serie A. E depăşit doar de Paolo Maldini şi Gianluigi Buffon.

307 goluri a înscris Totti pentru Roma, 250 dintre ele în Serie A. Primul pe 4 septembrie 1994, pe Olimpico, împotriva Foggiei.

250 de goluri a înscris în campionat pentru Roma, al doilea după Silvio Piola (274) în topul marcatorilor all-time din Serie A.

9 goluri a marcat pentru naţionala Italiei, în 58 de partide, ultima chiar la Mondialul din 2006, câştigat de "squadra azzura" în Germania.

25 de ediţii de campionat în care a jucat (primul loc, la egalitate cu Paolo Maldini)

23 de ediţii de Serie A în care a marcat (singurul care a reuşit acest lucru)

38 de ani - vârsta sa în noiembrie 2014, când a marcat cu CSKA Moscova şi a devenit cel mai bătrân marcator din istoria Ligii Campionilor.

11 goluri înscrise în derby-urile cu Lazio, în 44 de meciuri (primul loc, la egalitate cu Da Costa)

19 goluri înscrise contra Parmei, victima sa favorită din Serie A. Urmează Sampdoria (15), Cagliari şi Udinese (14).

7 trofee cucerite de Totti: un titlu, două Cupe, două Supercupe, un Campionat Mondial şi un European Under 21.