• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După înfrângerea clară cu Galatasaray, scor 1-4, Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, și-a întărit defensiva și a dat o lovitură importantă de imagine, după ce l-a luat pe Oleksandr Kucher.

În vârstă de 34 de ani, Kucher, căpitanul echipei Ucrainei, are o mare experiență pe plan internațional, după ce a jucat aproape 10 ani pentru Șahtior, unde a avut o contribuție esențială la ascensiunea grupării din Donețk.

Rămas liber de contract după despărțirea de Șahtior, fundașul a ajuns la Kayserispor, sub comanda lui Șumudică, acolo unde a semnat un contract pe un an, cu opțiune pentru încă un sezon.

De șapte ori campion cu Șahtior, Kucher a câștigat Cupa UEFA cu formația din Ucraina, în 2009, după ce echipa pregătită atunci de Mircea Lucescu a învins-o pe Werder Bremen, scor 2-1, prin golurile marcate de Luiz Adriano și Jadson, respectiv Naldo.