• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Victor Pițurcă reia luni, cu Al Ittihad, sezonul în Arabia Saudită. Va fi o parte a doua de campionat agitată pentru tehnicianul român, presiunea fiind mare pentru el. În plus, unul dintre fotbaliștii săi tocmai a fost suspendat pe viață din echipa națională a țării sale.

Irakianul Saif Salman, pe care Pițurcă l-a rechemat în această iarnă la echipă, după ce fusese împrumutat la Hajer Club, a părăsit cantonamentul naționalei sub 23 de ani, înainte de meciul cu Emiratele Arabe de sâmbătă, din preliminariile pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

Duminică de dimineață, federația de la Bagdad a anunțat că Salman, 22 de ani, a fost suspendat pe viață de la echipele naționale, după ce sâmbătă de dimineață, aflând că va fi doar rezervă în meciul de la Doha, a părăsit cantonamentul naționalei și a plecat în Arabia Saudită.

Muntari vrea să plece marți

Al Ittihad va juca luni în Cupa Campionilor Saudiți cu Al Riyadh, pe teren propriu, și acesta ar putea fi ultimul meci pentru Sulley Muntari la formația lui Pițurcă. Neplătit de patru luni, ghanezul i-a amenințat pe șefii clubului că va părăsi lotul și va reclama la FIFA restanțele financiare.

E foarte posibil ca intenția conducătorilor de la Al Ittihad să fie tocmai aceasta, de a-l determina pe jucător să plece, pentru a elibera un loc de străin. Contractul lui Muntari expiră în iunie și conform presei arabe indiferent de minutele jucate, de rezilierea unilaterală a înțelegerii indiferent de ce parte, salariul acestuia trebuie platit integral.