• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Gerard Pique continuă să fie oaia neagră a selecționatei spaniole, oriunde ar juca aceasta. Mijlocașul Barcelonei a fost fluierat și la Alicante, atunci când La Roja a ajuns la hotel, cu o zi înainte de amicalul cu Anglia.

300 de fani i-au așteptat pe iberici în fața hotelului Melia și în momentul când Pique a coborât din autocar au izbucnit fluierăturile, jucătorul trecând impasibil printre fani. Iker Casillas a fost ovaționat și a dat mai multe autografe, la fel și alți internaționali spanioli.

La conferința de presă care a urmat sosirii Spaniei la Alicante, Vicente del Bosque a spus: “Nu putem împiedica astfel de lucruri. S-a ajuns într-un punct în care insolit era să nu se fi întâmplat asta.”

Încă din vară Pique a început să fie fluierat pe stadioanele din Spania, chiar la meciurile naționalei. Cum s-a ajuns aici? Fundașul Barcelonei i-a ridiculizat pe jucătorii lui Real Madrid, după ce catalanii au câștigat ”tripla” pentru a doua oară în istorie. ”Mulțumesc corpului tehnic, fizioterapeuților, doctorilor, fanilor și lui Kevin Roldan. Cu tine a început totul!”. Kevin Roldan este cântărețul columbian invitat la ziua lui Cristiano Ronaldo, la începutul lunii februarie, cu câteva ore după ce Real Madrid pierdea derby-ul cu Atletico cu 4-0 pe Vicente Calderon. Atunci, s-a iscat un imens scandal la Madrid și se crede că a fost startul declinului echipei lui Ancelotti în sezonul trecut. Cum Real are foarte mulți fani în întreaga Spanie, Pique e acum fluierat peste tot.

Spania – Anglia se joacă vineri, 13 noiembrie, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct de Digi Sport 3.