• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

NAC Breda a stârnit râsul tuturor în acest început de săptămână, cu o schemă ratată la o lovitură liberă în meciul de luni, cu echipa a doua a lui Ajax. Ideea a fost ingenioasă, dar pusă în practic lamentabil de jucătorii oaspeților.

La o lovitură liberă din apropierea careului, formația din Amsterdam a avut un zid din 4 jucători. 5 fotbaliști ai lui NAC Breda au încercat să creeze o breșă pentru ca executantul Mats Seuntjens să șuteze direct la poartă.

Schema a eșuat lamentabil, însă. Zidul lui Ajax a fost împins, dar unul dintre cei care au făcut breșa nu a reușit să se ferească la timp din calea șutului colegului său și atacul a fost total ratat, fiindcă apărătorii adverși au degajat imediat din acea zonă.

În cele din urmă, Jong Ajax a câștigat cu 2-1 meciul contând pentru etapa a 22-a din Eerste Divisie, al doilea eșalon al fotbalului olandez. Pentru formația din Amsterdam au marcat Vaclav Cerny (52) și Frenkie de Jong (56), iar pentru NAC Breda a punctat Kevin Brands, din lovitură de la 11 metri (71).