• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Stadionul El Monumental urma să găzduiască în noaptea de joi spre vineri unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale acestei perioade, Superclasico dintre Argentina şi Brazilia. Întâlnirea a fost însă amânată din cauza condiţiilor meteo.

O ploaie torenţială s-a abătut asupra oraşului Buenos Aires şi meciul din calificările pentru Campionatul Mondial din 2018 a fost amânat, organizatorii susţinând că nu sunt condiţii normale pentru a se disputa partida.

 

"Meciul de calificare a fost amânat din cauza ploii. Se va disputa vineri spre sâmbătă, de la ora 21:00 (n.r. - 02:00, ora României), pe Monumental", a confirmat Federaţia Argentiniană pe contul oficial de Twitter.

 

"Am vrut să jucăm. Este păcat", a spus Gonzalo Higuain, cel care le va simţi lipsa în atacul selecţionatei Albiceleste lui Lionel Messi, Sergio Aguero sau Carlos Tevez, toţi 3 accidentaţi.

De partea cealaltă, Selecao se poate baza pentru prima oară în aceste calificări pe Neymar, care revine după suspendarea primită după eliminarea din meciul cu Columbia, de la Copa America 2015.