• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Victor Pițurcă și-a petrecut vacanța de iarnă în România și a încercat să negocieze transferul măcar al unui jucător din Liga 1, însă fără succes. Reîntors la Al Ittihad și plecat deja în cantonament, tehnicianul a decis să nu mai transfere jucători români la echipa sa.

Revenit pe banca formației saudite în decembrie anul trecut, Pițurcă a dorit să aducă alți fotbaliști pe locurile eligibile pentru străini, intenția sa fiind să-l dea afară pe Sulley Muntari, ghanezul nedând randamentul dorit. El ar fi eliberat astfel unul dintre cele trei locuri pentru jucători străini și acesta și-a dorit Piți să-l ocupe cu un român.

Numele lui Valerică Găman a fost cel mai vehiculat în legătură cu un transfer la Al Ittihad, dar mutarea nu s-a realizat și Pițurcă a decis să nu mai insiste în aducerea altui român. Conducerea i-a cerut să-i mai acorde șanse lui Muntari, tehnicianul a acceptat, cu condiția ca de la club să plece australianul James Troisi, care era împrumutat de la Zulte. Plecarea lui eliberează un loc eligibil pentru un jucător asiatic, Al Ittihad având dreptul să aducă un alt fotbalist cu pașaport din Asia, nu de pe alt continent.

Gelmin Rivas, al treilea străin non asiatic din lotul lui Pițurcă nu intra în discuție pentru un transfer, în condițiile în care venezueleanul e golgheterul campionatului, cu 14 reușite.