• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la Trabzonspor, locul 9 în campionatul Turciei, nu se lasă deloc și continuă planul de a-l convinge pe Mircea Lucescu să semneze cu ei după ce românul își va fi terminat contractul cu Șahtior Donețk.

Lucescu a dezmințit orice negociere cu turcii, motiv pentru conducerea clubului de a veni cu o replică pe site-ul oficial.

”Se ştie că ne dorim şi ne străduim să îl aducem pe Mircea Lucescu la Trabzonspor după ce îi va expira contractul cu Şahtior Doneţk. După cum se ştie, Şahtior Doneţk este angrenată în Europa League şi în campionatul Ucrainei.

Pentru a nu afecta relaţia pe care o are Mircea Lucescu cu echipa sa până la expirarea contractului, din partea noastră subiectul este încheiat”, se arată în comunicatul postat pe site-ul grupării din Trabzon.

Presa turcă a scris în ultimele zile că Lucescu ar fi ajuns la un acord de principiu cu Trabzonspor, informaţie dezminţită de tehnician pe site-ul oficial al clubului Şahtior.

”Vreau să fie foarte clar: nu am promis nimic nimănui, nu am discutat cu nimeni. Am un contract cu Şahtior, care expiră în luna mai, iar în mai voi decide ce voi face mai departe.

Pentru mine a fost, este şi va fi o singură prioritate - Şahtior. Am trăit multe momente frumoase cu Şahtior şi nu vor fi uitate niciodată”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu o antrenează pe Şahtior din 2004, dar în trecut a mai pregătit două echipe din Turcia: Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).