• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Tot mai nemulţumit la Ludogorets Razgrad, Claudiu Keşeru ar putea primi o mână de ajutor de la un conaţional. Marius Şumudică vrea să-l transfere la Kayserispor.

Potrivit presei din Bulgaria, fostul antrenor al Astrei Giurgiu a asistat la meciul de Europa League dintre Ludogorets şi Istanbul BB, încheiat cu victoria turcilor, scor 2-1.

Şumudică a vrut nu doar să-şi spioneze viitoarea adversară din campionat, dar şi să-l urmărească pe Keşeru. Fostul atacant de la FCSB a fost folosit doar o repriză, a doua, fără a reuşi ceva notabil.

Cu toate acestea, antrenorul de 46 de ani este hotărât să-l ia pe Keşeru sub comanda lui, în perioada de transferuri din ianuarie. O eventuală mutare poate fi facilitată de situaţia jucătorului de 30 de ani la echipa lui Dimitar Dimitrov.

Deşi a fost cel mai bun marcator al lui Ludogorets în ultimii ani, internaţionalul român şi-a pierdut locul de titular, iar recent a vorbit despre dorinţa lui de a pleca la o altă echipă.

Chiar dacă nu a fost folosit atât cât şi-ar fi dorit în actuala stagiune, Keşeru a reuşit să înscrie 12 goluri în toate competiţiile.