• Fotbal, Liga 1: Astra - CSM Poli Iași (vineri, 21:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis (duminică, 21:15, Digi Sport 2) și Deportivo - Real Madrid (duminică, 23:15, Digi Sport 2)

Unul dintre fotbaliștii naționalei din Maldive a ales un mod inedit de a executa o lovitură de departajare, care l-a lăsat fără replică pe portarul advers.

Naționalele reprezentativelor din Afghanistan și din Maldive au jucat la 29 mai un meci care a contat pentru AFC Challenge Cup.

În fața a 6.500 de spectatori, meciul a avut nevoie de loviturile de departajare pentru a se stabili câștigătoare. Dacă după 90 de minute scorul a fost la fel ca la început, în schimb în cele două reprize de prelungiri fiecare echipă a marcat câte un gol.Astfel, s-a ajuns la seriile loviturilor de departajare, acolo unde oaspeții s-au impus într-un final cu 8-7.

Dincolo de rezultatul final, a atras atenția modul în care unul dintre jucătorii reprezentativei din Maldive a ales să execute un penalty.

Adubarey a înscenat, în mod evident, o împiedicare înainte de a trage în minge, s-a aruncat pe gazon, după care s-a ridicat repede de la pământ și, după ce s-a uitat și la arbitru, a tras și a marcat.