• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Claudiu Keșeru (29 de ani) este într-o formă bună la Ludogorets. Atacantul, care a marcat 10 goluri în prima parte a campionatului din Bulgaria, a înscris un gol în primul amical al bulgarilor din 2016.

Ludogorets, care se află în cantonament în Antalya, acolo unde se pregătește și Steaua, a învins miercuri, 20 ianuarie, pe Fortuna Dusseldorf, din liga a doua a Germaniei, scor 3-1.

Ex-golgheterul Stelei a deschis scorul în minutul 35 cu o plasată lovitură de cap din interiorul careului, în dreapta portarului, după o centrare foarte bună venită de pe stânga. Celelalte două goluri ale bulgarilor au fost marcate de Wanderson 66 și de Anicet 72, în timp ce pentru germani a punctat Bebou (90).

În afara lui Keșeru, titulari au fost și ceilalți doi fotbaliști români legitimați acolo, Andrei Prepeliță și Cosmin Moți.

Steaua va disputa în al doilea stagiu de pregătire un amical și cu Ludogorets (31 ianuarie), motiv pentru Keșeru și Prepeliță de a-și revedea vechii antrenorii și foști colegi din Ghencea.

10 goluri a marcat Keșeru până acum pentru Ludogorets în meciurile oficiale.