• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo se gândește să plece în vara viitoare din Spania și publicațiile spaniole au dezvăluit în zilele trecute mai multe motive pentru care golgheterul portughez vrea să-și încheie aventura la Real Madrid. Oficialii formației madrilene sunt totuși liniștiți în această privință.

Marca a publicat azi trei motive pentru care Real Madrid nu își face griji în privina lui Cristiano Ronaldo. În primul rând, spuns spaniolii, nu există nicio ofertă pentru Cristiano Ronaldo. Probabil și din cauză că niciun club nu crede că Florentino Perez este dispus să-l cedeze pe portughez.

Al doilea motiv ar fi clauza de 1 miliard de euro pe care Ronaldo o are în contractul pe care l-a semnat anul trecut și care îl va ține pe Santiago Bernabeu până în 2021. Nici Barcelona nu și-a făcut griji în privința lui Neymar, dar PSG a achitat 222 de milioane de euro. Ce-i drept, pentru un jucător în plină ascensiune și care are doar 25 de ani. Ronaldo a ajuns deja la 32 de ani iar clauza sa de reziliere este mult mai mare.

Ultimul motiv pentru care ziarul de casă al madrilenilor precizează că Perez nu-și face griji în privința lui Ronaldo este faptul că lusitanul este încă avid de trofee și cele mai mari șanse de a le câștiga le are dacă va continua în tricoul blanco.

Sursa citată mai sus precizează totuși că Ronaldo se simte singur în vestiarul Realului, după ce a rămas singurul jucător din lot impresariat de Jorge Mendes. Formația din capitala Spaniei s-a despărțit de Pepe, Coentrao și James în vară.

Pentru formația de pe Bernabeu urmează derby-ul cu Atletico Madrid, transmis sâmbătă seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro