• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Real Madrid - Betis 0-1. ”Galacticii” au rămas la șapte puncte în spatele rivalilor de la FC Barcelona, după al treilea meci consecutiv, din acest sezon, de pe propriul teren, fără victorie, record negativ, astfel că meciul de sâmbătă, 23 septembrie, cu Alaves, din deplasare, ora 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, este vital pentru trupa madrilenă.

Nu va fi însă deloc ușor, pentru că Zinedine Zidande are nu mai puțin de șapte absențe pentru acest meci, cel mai recent nume trecut pe lista indisponibililor fiind Marcelo. Fundașul stânga brazilian a suferit o microruptură fibrilară de gradul doi la bicepsul femural, astfel că va lipsi între 4 şi 6 săptămâni de pe gazon. 

Nici Toni Kroos nu a participat la ședința de pregătire de vineri, din cauza unor dureri intercostale, astfel că tehnicianul francez are aproape o echipă indisponibilă. Pe lângă Marcelo și Kroos, pe lista accidentaților mai sunt trecuți Mateo Kovacic, Theo Hernandez, Jesus Vallejo și Karim Benzema, cel care recent a semnat prelungirea contractului cu gruparea blanco. Zidane a decis să-l lase în afara lotului și pe Dani Carvajal, care nu este accidentat, dar care avea nevoie de un mic repaus.

În aceste condiții, Zidane îl va titulariza pe dreapta pe Achraf Hakimi (18 ani), un marocan care are și cetățenie spaniolă, și care este un produs din pepiniera proprie.

”Toni a suferit ceva lovituri în meciul de miercuri, dar sperăm să ne putem baza pe el la meciul de marți cu Borussia Dortumund din UCl.

Chestionat în legătură cu aceste accidentări, Zidane a replicat:

”Având accidentări, este întotdeauna frustrant, dar în cursul unui sezon astfel de lucruri se pot întâmpla și trebuie să știm să le gestionăm. Chiar dacă acum ne aflăm într-un moment delicat, eu sunt foarte mulțumit de ceea ce facem și de cum jucăm.

La Liga abia a început, este un campionat foarte lung, așa că este prematur să tragem concluzii”, a mai spus Zidane.