• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Odată cu plecarea lui Neymar de la Barcelona, catalanii au conturile pline, iar acum au banii necesari să întreprindă completări majore în lotul lui Ernesto Valverde. Don Balon susține că FC Barcelona este pregătită să-i achite clauza de reziliere lui Marco Asensio, de la marea rivală Real Madrid. Asensio, care a semnat în decembrie 2014 pentru 3,5 milioane de euro, și-a reînnoit contractul cu Real până în 2022 și are o clauză de 80 de milioane de euro.

Era triumfătoare a Realului din mandatul lui Zinedine Zidane, antrenor care a dobândit nu mai puțin de șase trofee într-un an și jumătate, nu le pică tocmai bine rivalilor de la Barcelona. În acest sens, catalanii vor acum să destrame echipa care face legea în Europa! Și pentru asta, Barcelona are posibilitatea să îndrepte o greșeală teribilă comisă în urmă cu doi ani când i-a permis rivalei de-o viață să-l achiziționeze pe Marco Asensio de la Mallorca pentru 3,5 milioane de euro. Clubul catalan are în conturi mai mult cu 222 de milioane de euro, care rezultă din transferul lui Neymar la PSG.

Spaniolul în vârstă de 21 de ani are o clauză de reziliere în valoare de 80 de milioane impusă de Real Madrid. Aceeași conducere, care anul trecut i-a prelungit înțelegerea până în 2022, vrea să repete isprava și să o extindă cu alți patru ani, doar pentru a-i putea mări clauza de reziliere la o sumă apropiată de cea pe care Neymar a avut-o la Barcelona.

Catalanii se gândesc serios că ar fi mai bine să plătească pentru Marco Asensio o sumă mult mai mică decât doresc să achite pentru Philippe Coutinho sau Ousmane Dembele, iar Mundo Deportivo anunţă că Barcelona i-ar putea da rivalei Real Madrid marea lovitură pe piaţa transferurilor. 

80 de milioane de euro e clauza de reziliere a contractului lui Asensio

21 de ani are Asensio