• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

VIDEO Sociedad - La Coruna 1-1. Aflată într-o situație delicată în clasament, Real Sociedad a scos doar un egal în fața lui Deportivo La Coruna, 1-1. Bascii, aflați acum pe locul 13, puteau chiar să piardă întâlnirea de sâmbătă seara, din Primera Division, deși au avut o ocazie mare pe final.

Geronimo Rulli, portarul lui Sociedad, a făcut un meci mare și a avut o paradă de excepție, considerată cea mai frumoasă a etapei cu numărul 20 din Spania.

Rulli a intervenit formidabil la execuția lui Luis Alberto, reușind să respingă peste poartă un balon extrem de greu, cu un reflex uimitor. Totuși, mijlocașul spaniol i-a înscris un gol lui Rulli, dar Sociedad a egalat cu un sfert de oră înainte de final, prin Xabi Prieto, care a punctat din penalty.

În vârstă de 23 de ani, Geronimo Rulli, împrumutat de Sociedad de la Deportivo Maldonado, a lipsit într-un singur meci din acest sezon de La Liga.