• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Accidentarea lui Gareth Bale este una extrem de serioasă, astfel că după operație, medicii au estimat că fotbalistul va lipsi de pe teren până în luna aprilie. Bale s-a accidentat în urmă cu o săptămână, în partida cu Sporting Lisabona din Liga Campionilor, câştigată cu 2-1 de Real în Portugalia, fiind nevoit să părăsească terenul după o oră de joc.

Galezul a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul King Edward VII din Londra, efectuată de celebrul doctor James Calder, sub supravegherea medicilor de la clubul din Madrid, Jesus Olmo și Mikel Aramberri. "Gareth Bale a fost operat cu succes marţi, după ce s-a accidentat la tendoanele gleznei drepte", a precizat clubul madrilen, liderul campionatului spaniol, cu şase puncte avans faţă de FC Barcelona.

Inițial, presa iberică a punctat că galezul va fi indisponibil cel puţin două luni, urmând să rateze toate partidele madrilenilor din acest final de an, inclusiv Campionatul Mondial al cluburilor, programat în Japonia (8-18 decembrie) şi poate chiar şi prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor, de la jumătatea lunii februarie.

Doar că, acum, după intervenția chirurgicală, potrivit acelorași surse, medicii au estimat că galezul de 27 de ani va lipsi de pe teren cel puțin până în luna aprilie a anului viitor.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

FC Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al acestui sezon, e programat pe 3 decembrie și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Internaţionalul galez Bale, transferat de Real Madrid în anul 2013 pentru suma record, în momentul respectiv, de 100 milioane euro, şi-a prelungit contractul până în 2022.