• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Muntenegreanul Stevan Jovetic s-a transferat de la Inter, la Sevilla, în fereastra de transferuri din luna ianuarie și a fost prezentat oficial marți. La prima sa conferință de presă în calitate de jucător al Sevillei, atacantul de 27 de ani a spus că nu va avea probleme cu limba în noua sa țară.

La prezentarea oficială, Jovetic a spus că vorbește spaniola, întrucâ, atunci când era mic, s-a uitat la telenovelele latino-americane și la serialul spaniol Los Serrano, care a rulat între 2003 și 2008.

Am învățat spaniola uitându-mă la telenovele atunci când eram mic. Nu am făcut la școală. M-am uitat, de asemenea, la Los Serrano”, a dezvăluit adversarul României din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Jovetic a ajuns la Sevilla sub formă de împrumut, până în vară. La finalul sezonului, andaluzii îl pot cumpăra însă definitiv pe muntenegrean, de la Inter, în schimbul a 14 milioane de euro.

Sevilla este un club mare, joacă în Liga Campionilor, are o echipă mare, un antrenor mare și se află sus în liga spaniolă. Nasri mi-a vorbit de bine despre Sevilla, mi-a spus că atmosfera este bună, iar asta m-a făcut să accept oferta”, a mai zis Jovetic, cel care a fost coechipier cu Samir Nasri la Manchester City.

Muntenegreanul a început fotbalul la Mladost Podgorca, de unde a ajuns la Partizan Belgrad. În 2008, el s-a transferat la Fiorentina, pe care a părăsit-o cinci ani mai târziu, după ce Manchester City a plătit pentru el aproximativ 27 de milioane de euro. În Anglia, acesta nu a impresionat și, după doi ani, în 2016, a revenit în Serie A, la Inter, de unde, acum, pleacă la Sevilla.

Cele mai importante meciuri din Serie A și La Liga poate fi urmărite ÎN DIRECT la Digi Sport.

CLICK PENTRU A VEDEA PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT