• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jonathan Barnett, reprezentantul lui Gareth Bale, spune că internaționalul galez nu se simte apreciat la adevărata lui valoare la Real Madrid, cu toate că alți fotbaliști, nu la fel de buni ca el, beneficiază de această susținere. Bale are ocazia să revină pe teren astăzi în partida retur dintre Real Madrid și Fuenlabrada, azi, 22.30, în direct la Digi Sport 2.

Agentul fotbalistului, Jonathan Barnett, a scos în evidență faptul că reprezentantul său nu se simte apreciat cu adevărat de conducerea clubului. Cu toate acestea, relația dintre Real Madrid și fotbalistul galez a fost, în cea mai mare parte, una bună. ”Pe Bale îl doare când nu este susținut, alții beneficiază de această susținere și nu sunt la fel de buni”, a explicat agentul lui Bale într-un interviu acordat celor de la Fichajes.com.

Cu un pas în optimile Cupei Regelui, după 2-0 în tur cu Fuenlabrada, Real Madrid a mai primit o veste bună - Gareth Bale și-a revenit după accidentare și va putea fi testat astăzi, în direct la Digi Sport 2, de la 22.30. ”Fanii lui Real Madrid trebuie să vadă cât de bun este și să-l susțină. Nu înțeleg, când a fost suficient de bun pentru a juca, galezul a fost de multe ori criticat atât de presă, cât și de suporteri. În meciurile pe care Bale le-a jucat de când a ajuns în Spania, Real Madrid a câștigat de trei ori Liga Campionilor și La Liga”.

După mai mult de 2 luni de absență, Gareth Bale este gata să revină în primul 11 la Real Madrid. Galezul este anunțat titular diseară în returul din Cupa Spaniei cu Fuenlabrada. ”El a câștigat totul și fanii ar trebui să-l adore. Are doar 28 de ani și a câștigat totul. Nu cred că există un jucător din lume care să fi câștigat atât de mult într-un timp atât de scurt. El este alături de Cristiano Ronaldo și Sergio Ramos, dar care au fost acolo mai mult timp”.